Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Νέο Blend Full City

Η Μikel Coffee Company, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή, έχει προχωρήσει στην ένταξη ενός νέου blend espresso 100% Arabica στο δίκτυο των καταστημάτων της.

Το νέο αυτό blend ονομάζεται Full City Roast και έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον κλασικό blend Mikel (High Roast), δίνοντας πια τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν τα γευστικά χαρακτηριστικά, που θέλουν να έχει το ρόφημά τους.

Σκοπός της δημιουργίας του νέου blend είναι να καλυφθεί η ανάγκη των πελατών για ένα blend με πιο έντονη γεύση. Μένοντας πάντα πιστοί στη φιλοσοφία, που έχουμε από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, χρησιμοποιήσαμε αποκλειστικά κόκκους υψηλής ποιότητας Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το όνομα του νέου blend προέρχεται από το βαθμό ψησίματος των κόκκων, το οποίο σε σχέση με το κλασικό μας χαρμάνι είναι πιο σκούρο. Το ψήσιμο, που φέρνει το σκούρο χρώμα, δίνει στον καφέ γεμάτο σώμα, έντονη γεύση με νότες μαύρης σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων, ενώ η επίγευση που αφήνει είναι μακρά σε διάρκεια, δίνοντας την αίσθηση καβουρδισμένων ξηρών καρπών.

Συνδυάζεται ιδανικά με τα ροφήματα που περιέχουν γάλα, καθώς ο καφές με τη δυναμική του καλύπτει τη λιπαρότητα του γάλακτος, αναδεικνύοντας έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, τα γευστικά χαρακτηριστικά του ροφήματος.

To top