Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

 1. Όροι Χρήσης

  Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα www.mikelcoffee.com (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL. Από εδώ́ μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να επικοινωνήστε μαζί́ μας. Ο όμιλος εταιρειών MIKEL ξεκίνησε από την Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών. Αναπτυσσόμαστε διαρκώς φέρνοντας τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους ανθρώπους και χώρες, σε ανθρώπους που ανεξάρτητα από τον τόπο που μένουν και τις συνήθειες που έχουν, ξέρουν να εκτιμούν τον καλό καφέ.
  Σκοπός μας είναι να μαθαίνουμε συνέχεια και να βελτιωνόμαστε και να αναμειγνύουμε διαφορετικές απόψεις, συνήθειες και γεύσεις για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που γεφυρώνει διαφορετικές προτιμήσεις και φέρνει πιο κοντά διαφορετικούς ανθρώπους.
  Είμαστε μια διεθνής κοινότητα καφέ, the Mikel Coffee Community, και θέλουμε να είμαστε παντού.
  Επισκεπτόμενοι την Ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Χρήσης. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης και αν σε κάτι δεν συμφωνείτε παρακαλούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση σας σε αυτή́ την Ιστοσελίδα. Είναι σημαντικό να επανεξετάζετε τους Όρους Χρήσης συχνά γιατί υπάρχει περίπτωση να προβαίνουμε από καιρό σε καιρό σε αλλαγές και τροποποιήσεις τους που τίθενται σε εφαρμογή από την ανάρτηση τους. Στην αρχή του κειμένου βλέπετε πάντα με σαφήνεια την ημερομηνία από την οποία ισχύουν κάθε φορά οι Όροι Χρήσης που είναι και η ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης τους.
  Όλες οι πληροφορίες εγγραφής που καταχωρείτε για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πρέπει να είναι ακριβείς και να διατηρούνται ενήμερες. Είστε υπεύθυνοι να τηρείτε το απόρρητο του κωδικού πρόσβασής σας και είστε υπεύθυνοι για κάθε χρήση του λογαριασμού σας. Είναι συνεπώς κρίσιμο να μη μοιράζεστε τον κωδικό σας πρόσβασης με οποιονδήποτε. Συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε το λογαριασμό, το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον κωδικό πρόσβασης άλλου προσώπου, οποτεδήποτε. Συμφωνείτε να ειδοποιείτε την Εταιρεία αμέσως εάν υποψιάζεστε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση στο λογαριασμό σας ή τον κωδικό σας. Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε πληροφορίες, κείμενα, αρχεία, εικόνες, βίντεο, ήχους, μουσικά έργα, εφαρμογές, έργα διάνοιας, λογισμικό, ονόματα προϊόντων, επωνυμίες, διακριτικούς τίτλους, λογότυπα, σχέδια και οποιαδήποτε άλλα υλικά ή περιεχόμενο της Εταιρείας (συλλογικά το «Περιεχόμενο»). Το Περιεχόμενο προστατεύεται από το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικού απορρήτου και από άλλους νόμους και όσον αφορά τις σχέσεις σας με την Εταιρεία, η Εταιρεία είναι κυρία και διατηρεί όλα τα δικαιώματα επί του Περιεχομένου. Εκτός αν προβλέπεται στους παρόντες Όρους Χρήσης, δεν έχετε το δικαίωμα να αντιγράψετε, κατεβάσετε (download), stream capture, αναπαράγετε, αρχειοθετήσετε, ανεβάσετε (upload), τροποποιήσετε, μεταφράσετε, δημοσιεύσετε, προβάλετε, μεταδώσετε, αναμεταδώσετε, διανείμετε, εκτελέσετε, εμφανίσετε, πωλήσετε ή με άλλο τρόπο χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο που εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα μας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το Περιεχόμενο για εμπορικούς σκοπούς.
  Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το Περιεχόμενο κατά την αποκλειστική της διακριτική ευχέρεια. Επιλέξτε προσεκτικά τις πληροφορίες που αναρτάτε στην Ιστοσελίδα. Αναγνωρίζετε ότι η Εταιρεία δεν ελέγχει το περιεχόμενο που αναρτάται από χρήστες στον Ιστοχώρο και συνεπώς αναγνωρίζετε ότι μπορεί να εκτεθείτε σε προσβλητικό, άσεμνο, ανακριβές ή άλλως ανάρμοστο Περιεχόμενο. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για αυτού του είδους το περιεχόμενο. Εάν αντιληφθείτε κακή χρήση της Ιστοσελίδας ή του Περιεχομένου παρακαλούμε αναφέρετέ το αμέσως στην Εταιρεία, στην διεύθυνση: info@mikelcoffee.com .
  Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, αλλά αποποιείται οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη, να αφαιρέσει περιεχόμενο άλλου χρήστη που αναρτάται στην Ιστοσελίδα και το οποίο παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως καθορίζεται από την Εταιρεία κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια. Αναγνωρίζετε ότι η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ερευνά και να λαμβάνει τα κατάλληλα νομικά μέτρα εναντίον οποιουδήποτε που, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Εταιρείας, παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανόμενου χωρίς περιορισμό, να καταγγείλει το λογαριασμό χρήστη τους και/ή να αναφέρει αυτό το περιεχόμενο τρίτου χρήστη, συμπεριφορά, ή δραστηριότητα στις κατά το νόμο αρμόδιες αρχές.
  Η Ιστοσελίδα παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να αναρτούν δημόσια μηνύματα σε πίνακες συζήτησης και Τόπους Δημόσιας Συζήτησης (τα «Forums»), τα οποία μπορεί να είναι ανοικτά στο κοινό γενικά, σε όλα τα μέλη της Ιστοσελίδας, ή σε ένα επιλεγμένο σύνολο μελών ενός συγκεκριμένου συνόλου Forum. Αναγνωρίζετε ότι τα μηνύματα που αναρτώνται σε τέτοια Forums είναι δημόσια και η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια οποιονδήποτε πληροφοριών που αποκαλύπτετε μέσω οποιουδήποτε Forum. Προβαίνετε σε τέτοιες αποκαλύψεις με δική σας ευθύνη. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια οποιονδήποτε πληροφοριών αναρτώνται σε ένα Forum και δε θα ευθύνεται για όποιες αποφάσεις ληφθούν βασισμένες σε τέτοιες πληροφορίες. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, αλλά δεν έχει καμία υποχρέωση ή ευθύνη, να σας αποτρέψει από το να αναρτήσετε δικό σας περιεχόμενο σε οποιοδήποτε Forum και να περιορίσει ή αφαιρέσει το περιεχόμενο σας από ένα Forum για οποιοδήποτε λόγο οποτεδήποτε.
  Θα συμμορφώνεστε με τους συγκεκριμένους κανόνες οποιουδήποτε διαγωνισμού ή προώθησης στον οποίο συμμετέχετε μέσω της Ιστοσελίδας. Οι κληρώσεις και οι διαγωνισμοί που προσφέρονται μέσω της Ιστοσελίδας είναι ανοιχτοί μόνο σε άτομα που κατοικούν στην χώρα ή στις χώρες που εκάστοτε αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού.
  Η Εταιρεία δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο χρήστη που αναρτάτε, ανεβάζετε, διαβιβάζετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ή άλλως καθιστάτε διαθέσιμο, στην Ιστοσελίδα μας, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι το περιεχόμενο αυτό δε θα περιέχει οποιοδήποτε Περιεχόμενο που αποτελεί ήδη ιδιοκτησία της Εταιρείας ή οποιασδήποτε Συνδεδεμένης Εταιρείας. Η χρήση από την Εταιρεία αυτού του περιεχομένου χρήστη δε θα απαιτεί οποιαδήποτε περαιτέρω ειδοποίηση προς εσάς και αυτή η χρήση θα γίνεται χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άδεια από εσάς ή πληρωμή σε εσάς ή σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει τη χωρητικότητα αποθήκευσης του περιεχομένου χρήστη που αναρτάτε μέσω ή σε σχέση με την Ιστοσελίδα. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι: (i) σας ανήκει το περιεχόμενο χρήστη που έχετε αναρτήσει μέσω ή σε σχέση με την Ιστοσελίδα (ii) η ανάρτηση περιεχομένου χρήστη από εσάς δεν παραβιάζει τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής, δικαιώματα δημοσιότητας, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμβατικά δικαιώματα ή όποια άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου. Συμφωνείτε να πληρώσετε για όλα τα δικαιώματα, τέλη και όποια άλλα χρήματα που οφείλονται σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εξαιτίας της χρήσης οποιουδήποτε περιεχομένου χρήστη αναρτημένο από εσάς μέσω ή σε σχέση με την Ιστοσελίδα. Η Εταιρεία σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων και απαιτεί οι χρήστες μας να κάνουν το ίδιο. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε, ενσωματώσετε, αναρτήσετε, αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), μεταβιβάσετε ή με άλλο τρόπο γνωστοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, εμπορικά μυστικά ή άλλα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου.
  Η Ιστοσελίδα μας μπορεί να παρέχει, συνδέσμους σε άλλες Ιστοσελίδες, εφαρμογές, πηγές, ή άλλες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί από τρίτους (οι «Υπηρεσίες Τρίτων»). Όταν χρησιμοποιείτε Υπηρεσία Τρίτου, συναλλάσσεστε με τον τρίτο και όχι με την Εταιρεία. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε Υπηρεσία Τρίτου και να μοιραστείτε πληροφορίες με αυτόν, οι Υπηρεσίες Τρίτων μπορεί να χρησιμοποιούν και να μοιράζονται τα δεδομένα σας σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου των Υπηρεσιών του Τρίτου και των ρυθμίσεων απορρήτου σας σε τέτοια Υπηρεσία Τρίτου. Επιπρόσθετα, ο τρίτος που παρέχει την Υπηρεσία Τρίτου, μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλα μέρη για να παρέχουν μέρη της εφαρμογής ή της υπηρεσίας σε εσάς, όπως τεχνολογία, υπηρεσίες ανάπτυξης ή πληρωμής. Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη και δεν εγγυάται, είτε ρητώς είτε σιωπηρώς, για τις Υπηρεσίες του Τρίτου ή τους παρόχους τέτοιων Υπηρεσιών του Τρίτου (συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων στην ακρίβεια ή πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται από την Υπηρεσία αυτού του Τρίτου ή τις πολιτικές απορρήτου αυτού). Ένταξη οποιασδήποτε Υπηρεσίας Τρίτου ή Συνδέσμου αυτού στην Ιστοσελίδα δε συνιστά αποδοχή ή έγκριση της Υπηρεσίας του Τρίτου. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές οποιονδήποτε ιστοσελίδων, εκτός της Ιστοσελίδας, ακόμη κι αν η Ιστοσελίδα συνδέεται με την ιστοσελίδα κι ακόμα κι αν αυτή διαχειρίζεται Συνδεδεμένη Εταιρεία ή εταιρεία που συνδέεται διαφορετικά με την Ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη ούτε ευθύνεται απέναντί σας, για οποιοδήποτε περιεχόμενο ή άλλα υλικά που φιλοξενούνται και παρέχονται από οποιαδήποτε ιστοσελίδα, εκτός της Ιστοσελίδας. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις Υπηρεσίες Τρίτου, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Η Εταιρεία σας ενθαρρύνει να μην παρέχετε προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε οποιαδήποτε Υπηρεσία Τρίτου, εκτός κι αν γνωρίζετε και νιώθετε σίγουροι με το μέρος με το οποίο συναλλάσσεστε.
  Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε υπερκείμενους συνδέσμους (hypertext links) στην Ιστοσελίδα, πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία στην διεύθυνση info@mikelcoffee.com πριν το πραγματοποιήσετε. Κατά την δημιουργία υπερκείμενων συνδέσμων, δεν πρέπει να παρουσιάσετε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, είτε άμεσα είτε έμμεσα, ότι έχετε λάβει την έγκριση, χορηγία ή υποστήριξη της Ιστοσελίδας ή της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων υπαλλήλων της, αντιπροσώπων, διευθυντών, αξιωματούχων ή μετόχων. Η Εταιρεία δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις διαφημίσεις τρίτων που αναρτώνται στην Ιστοσελίδα, ούτε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους διαφημιστές της.
  Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις συναλλαγές σας με τους άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας, παρόχους Υπηρεσιών Τρίτων ή οποιονδήποτε άλλων μερών με τους οποίους συναλλάσσεστε μέσω ή σε σχέση με την Ιστοσελίδα. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, αλλά δεν έχει την υποχρέωση, να αναμειχθεί σε αυτές τις διαφορές.

 2. Πολιτική Απορρήτου

  Η χρήση της Ιστοσελίδας διέπεται επίσης από την Πολιτική μας Απορρήτου που μπορείτε να δείτε εδώ και Πολιτική Cookies που μπορείτε να δείτε εδώ.

 3. Περιορισμός Ευθύνης

  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΖΗΜΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.
  Οι παρόντες Όροι Χρήσης θα διέπονται από και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους Νόμους της Ελλάδας, μη λαμβανομένων υπόψη των διατάξεων ιδιωτικού διεθνούς δικαίου. Εσείς και η Εταιρεία συμφωνείτε ότι υπόκεισθε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας, τα οποία θα επιλύσουν οποιαδήποτε διαφορά που απορρέει από τους παρόντες Όρους Χρήσης.

To top