Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εστιάζουμε στο μέλλον.
Η Mikel Coffee αναγνωρίζει την ευθύνη, που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες, με σεβασμό προς τον άνθρωπο, γίνεται αρωγός και συμπράττει με οργανισμούς.

BLENDING A BETTER TOMORROW

Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει σεβασμός στη ζωή.
Στη Mikel Coffee, κάθε καινοτομία μας πρεσβεύει αυτή την αρχή.
Μειώσαμε δραστικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα
υιοθετώντας τις χάρτινες συσκευασίες ποτηριών. Συνεχίζουμε να μειώνουμε τη χρήση πλαστικού χρησιμοποιώντας το, βραβευμένο πλέον, eco friendly χάρτινο καπάκι Mikel, το οποίο αποτελεί πανευρωπαϊκή καινοτομία.
Ο κόσμος προχωράει, όταν αρκετοί άνθρωποι αλλάζουν μικρές, καθημερινές συνήθειες. Έτσι, οι χιλιάδες καταναλωτές μας απολαμβάνουν τον καφέ τους στη νέα συσκευασία και μαζί συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, ελαφρύνοντας τον πλανήτη από 100 τόνους πλαστικού το χρόνο.

Χάρτα Διαφορετικότητας

Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα ενός ατόμου συμβάλει στην ανάπτυξη και τη δημιουργικότητα, όχι μόνο μιας επιχείρησης, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.
Το δικαίωμα στη διαφορετικότητα είναι ανθρώπινο και αδιαπραγμάτευτο.
Ο σεβασμός σε αυτήν ανήκει στις θεμελιώδεις αξίες, που φέρει η ΜIkel Coffee από την ίδρυσή της.
Έχοντας επιτύχει ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς ανισότητες, η Mikel Coffee έγινε η πρώτη επιχείρηση από το χώρο της εστίασης, που υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας.

Think Global, act Local

Ένα κατάστημα Mikel γίνεται ένα ζωντανό και αναπόσπαστο
κομμάτι μιας γειτονιάς.
Τακτικές δράσεις και στρατηγικές ενέργειες, που συμβάλλουν
στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, την πνευματική καλλιέργεια, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ενθαρρύνοντας συνολικά τους ανθρώπους, με τους οποίους συνυπάρχουμε, με κοινό σκοπό ένα καλύτερο αύριο.
Μερικές από αυτές τις δράσεις συμπεριλαμβάνουν ενίσχυση της τράπεζας αίματος, εβδομαδιαίες δωρεές, αθλητικά σωματεία, τέχνες και άλλες τοπικές δράσεις.
Παράλληλα, μέσω της συνεχόμενης ανάπτυξης του δικτύου των καταστημάτων μας, συμβάλλουμε ενεργά στη μείωση της ανεργίας και στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

To top