Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Οικολογική Συνείδηση

Η οικολογική συνείδηση είναι στο DNA μας. Ζούμε μια παγκόσμια κρίση της πλαστικής ρύπανσης, η οποία επηρεάζει πλέον, άμεσα την ζωή μας και για αυτό είναι ευθύνη μας να την αντιμετωπίσουμε.

Γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Στα Mikel συμμετέχουμε, με το δικό μας μοναδικό τρόπο, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, εδώ και χρόνια, στα Mikel δεν χρησιμοποιούμε πλαστικά ποτήρια για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το επόμενο βήμα έρχεται με μία πολύ σημαντική μέρα για όλους μας, ολοκληρώνοντας το ποτήρι μας, το οποίο, πλέον, αποτελείται και από το νέο eco friendly χάρτινο βραβευμένο καπάκι – μία πανευρωπαϊκή καινοτομία, καθώς και από το χάρτινο καλαμάκι.

Έτσι, προσφέρουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να μην χρειαστεί να ξεχωρίζει τα κομμάτια της συσκευασίας και να ανακυκλώνει το προϊόν στους ειδικούς κάδους.

Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται, πλέον, να ξεχωρίζουμε τα κομμάτια της συσκευασίας, για να τα πετάξουμε στον κάδο, αφού έχουμε ένα 100% ανακυκλώσιμο ποτήρι.

H εταιρία απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Best Social Media Strategy for CSR, σχετικά με τη διαδικτυακή της παρουσία με το “Blending a Better Tomorrow”.

To top