Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Ο δρόμος του καφέ

 με τον Κωνσταντίνο Μητσάκη και την Mikel Coffee Company.

Η Mikel Coffee Company, παρούσα στις πέντε ηπείρους, αποτελεί ένα φιλόξενο οδηγό για όλους τους ταξιδιώτες σε κάθε γωνιά της γης. Σε αυτή την περιπέτεια, ένας από τους κύριους συνταξιδιώτες της ήταν ο κος Κωνσταντίνος Μητσάκης.

Αρθρογράφος και φωτογράφος, ο κος Μητσάκης έχει πραγματοποιήσει 110 ταξίδια σε 35 χρόνια, καλύπτοντας πάνω από 1.350.000 χιλιόμετρα με την αγαπημένη του μηχανή. Με τη συγγραφή 12 βιβλίων και τη σύνταξη 600 ταξιδιωτικών άρθρων, έχει καταγράψει τις εντυπώσεις του από κάθε ταξίδι. Ένα από αυτά ήταν και στο μακρινό 2016, όπου είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της Mikel Coffee Company στο Ντουμπάι.

Το πιο πρόσφατο ταξίδι του ήταν ο γύρος της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής Χερσονήσου. Έτσι, μετά από 8 χρόνια οι δρόμοι του με την Mikel διασταυρώθηκαν ξανά στο Αμμάν της Ιορδανίας, την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, το Ντουμπάι, την πολυπληθέστερη πόλη των Αραβικών Εμιράτων και τέλος το Κουβέιτ.  Σε κάθε πόλη, τον περίμενε ένα κατάστημα Mikel με τα αγαπημένα του ροφήματα και σνακ, που του κράτησαν παρέα καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού του, προσφέροντάς του μια πραγματική εμπειρία καλού καφέ, με το μοναδικό blend της Mikel που παραμένει αξεπέραστο, όπου κι αν βρίσκεσαι!

To top