Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Φίλτρα Αναζήτησης

Επαναφορά

Gold Winner Comprehensive Foreign Market Strategy 2024

Η Mikel Coffee έλαβε το βραβείο «Gold Winner Comprehensive Foreign Market Strategy 2024» από την διοργάνωση «Franchise Success Awards 2024» για την επιτυχημένη της πορεία τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Τα Franchise Awards GR λένε για εμάς:

Το δίκτυο franchise Mikel Coffee Company, παράλληλα με την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, κατόρθωσε να έχει αποτελεσματική διείσδυση στο εξωτερικό, διατηρώντας ταυτόχρονα το DNA του.

Οι πρακτικές που οδήγησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου αφορούν:

  • Προσαρμογή του επιχειρηματικού μοντέλου, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται σε νέες αγορές.
  • Σχεδιασμό ολοκληρωμένης στρατηγικής, με συνέπεια ως προς την ταυτότητα, το DNA και το concept.
  • Αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της (εξαιρετικό προϊόν, μοναδική αγοραστική εμπειρία, εταιρική εικόνα κ.λπ.) και ανάπτυξη ολοκληρωμένων εργαλείων, θέτοντάς τα στη διάθεση των master franchisees και επιτυγχάνοντας εξαιρετική απόδοση και διείσδυση.
  • Επιπλέον, το δίκτυο franchise Mikel Coffee Company δημιούργησε εξαιρετικές ευκαιρίες σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούσαν μία μεγάλη αγορά και έναν ισχυρό σύμμαχο να τους στηρίξει, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν δεξιότητες και πόρους.

Με βήματα σταθερά και με προσήλωση και πίστη στην ποιότητα της Mikel, καταφέραμε να κάνουμε γνωστό το blend μας σε 19 χώρες και 5 ηπείρους.

To top